Lyhyesti sanottuna: Yrityksemme auttaa sinua mainostamaan omaa yritystäsi.

Vistaprint, Cimpressin tytäryhtiö, antaa miljoonille yrittäjille ympäri maailmaa mahdollisuuden markkinoida liiketoimintaansa ammattimaisesti. Laaja valikoima laadukkaita ja edullisia tuotteita sekä jokaisen osaamiseen ja tarpeisiin soveltuvat suunnittelutyökalut mahdollistavat personoitujen materiaalien luomisen, joilla yritys voi tuoda esille viestiään.

Yli 20 vuotta myöhemmin Vistaprint on alansa johtava aidosti kansainvälinen yritys, joka on rekisteröity Alankomaihin, mutta perustettu Pariisissa. Voimme pitää hinnat alhaisina, koska käytämme patentoitua verkkopohjaista graafisen suunnittelun ohjelmistoa, erikoisteknologiaa tilausten vastaanottoa ja käsittelyä varten sekä pitkälle automatisoituneita painolaitoksia, jotka on kehitelty Sveitsin Winterthurissa sijaitsevassa tutkimuskeskuksessa. Lisäksi kaikki Euroopan markkinoille suunnatut tuotteet painetaan huipputason tuotantolaitoksessamme Venlossa, Alankomaissa.

Tämä ainutlaatuinen uraauurtavien ideoiden, erinomaisen teknisen osaamisen ja ensiluokkaisen asiakaspalvelun yhdistelmä mahdollistaa sen, että saat meiltä uniikkeja, laadukkaita ja edullisia sekä luotettavia tuotteita. Eikä siinä vielä kaikki, Vistaprintin tuotteilla on tyytyväisyystakuu.

”Kaikilla, joilla on intohimoa, kunnianhimoa ja halua omistautua oman yrityksen pyörittämiseen, pitäisi olla mahdollisuus käyttää personoitavia markkinointituotteita, jotka auttavat luomaan asiakassuhteita ammattimaisesti mutta samalla edullisesti. Olemme pyrkineet tämän vision toteuttamiseen alusta pitäen ja teemme niin jatkossakin.”

Robert Keane, Vistaprintin perustaja ja toimitusjohtaja

MIKSI VALITA VISTAPRINT?

Laaja valikoima

Personoitavat markkinointimateriaalit ja painotuotteet yrityksille ja yksityishenkilöille sopivat kenen tahansa kukkarolle, mihin tahansa tyyliin ja tapahtumaan.

Vaikka meidät on aina tunnettu käyntikorteistamme, se oli kuitenkin vasta alkua. Nyt löydät valikoimastamme myös mm. flyerit, kutsukortit ja T-paidat. Laaja valikoima upeita itse muokattavia mallipohjia takaa, että löydät juuri sen mitä tarvitset.

Sinulle räätälöidyt palvelut

Meiltä saat työkalut ja tukea visiosi toteuttamiseen riippumatta siitä, minkä kokoinen yrityksesi on tai millaiset omat suunnittelutaitosi ovat.

Voit joko suunnitella materiaalit alusta pitäen itse ja muokata valmiita mallipohjia tai ladata oman mallisi tai logon.

Jos tarvitset suunnittelussa apua tai makutuomaria, soita meille. Autamme sinua mielellämme!

Edistyksellinen teknologia

Itse kehittämämme teknologian ja konseptin ansiosta voimme tarjota sivustomme kautta edullisia painopalveluita ja kohtuullisia tilausmääriä vastaamaan pienyrittäjien tarpeita. Ja kehitystyömme jatkuu taukoamatta.

Tänä päivänä voimme patentoidun painoteknologiamme ansiosta tehostaa tuotantomme paremmin kuin koskaan aiemmin, jotta sinä saat laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan.

Sivustomme on lokalisoitu 25 eri maalle ja teemme toimituksia lukuisiin eri maihin. Ensiluokkaiset tuotantolaitoksemme sijaitsevat ympäri maailmaa, Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Australiassa ja Intiassa, ja meillä on tuhansia työntekijöitä 13 eri toimipisteessä.


Taattu tyytyväisyys.

Muuten etsimme yhdessä ratkaisun. Aina.

Seisomme sataprosenttisesti kaikkien tuotteidemme takana. Jos siis et jostain syystä ole tyytyväinen tilaukseesi, emme ole mekään. Tällaisissa tilanteissa haluamme etsiä ratkaisun yhdessä sinun kanssasi. Voimme painaa tilauksesi tuotteet uudelleen tai hyvittää sinulle tilauksen kokonaisuudessaan, toimituskulut mukaan lukien. Niin yksinkertaista se on.


YHTEYSTIEDOT MEDIALLE

Pohjois-Amerikka

Adam Lawless

+1 781 652 6444 publicrelations@vistaprint.com

Eurooppa

Robert Crosland

+34 935 455130 EUpublicrelations@vistaprint.com