Personoidut kalenterit

Suunnittele lahja, jota he esittelevät ilolla koko vuoden ajan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Miten suunnittelen kalenterin itse?  
V: Aloita valitsemalla kalenterityyppi, joka sopii parhaiten siihen tilaan, johon se on tarkoitettu. Selaa sitten malleja erilaisilla teemoilla ja lataa sovellukseen suosikkivalokuvasi. Voit valita yhden kuvan jokaiselle kuukaudelle tai luoda kollaasin asetteluvaihtoehtojemme avulla. Sitten kun luomuksesi on valmis, me huolehdimme sen painatuksesta ja toimituksesta suoraan kotiovellesi.

K: Mitä valokuvia minun tulisi ladata valokuvakalenteriini?  
V: Päästä luovuutesi valloilleen! Voit laittaa kalenteriisi valokuvia perheesi lomista, lapsistasi, lemmikkieläimistäsi tai suosikkimaisemistasi.  

K: Minkätyyppinen kalenteri minun tulisi hankkia? 
V: Kalenteri kannattaa valita sen mukaan, mihin se on tarkoitettu, eli toimistoon, työpöydälle tai kotiin. Iso seinäkalenteri sopii erinomaisesti perheille erilaisten aikataulujen ja tapahtumien merkitsemiseen, kun taas pöytäkalenteri on välttämätön väline etätyötä tekeville. Kalenterimagneetit on tarkoitettu jääkaapin oveen. Seinäkalenterit taas sisältävät kuvan jokaista kuukautta varten ja erityiset kuvakkeet syntymäpäiviä ja muita tärkeitä päivämääriä varten, joten ne sopivat erinomaisesti lahjoiksi perheenjäsenille ja ystäville.

K: Sopivatko yksilöidyt kalenterit joululahjoiksi?  
V: Ilman muuta! Muokattavat kalenterit ovat parhaita joululahjoja. Ilahdutat kalenterin saajaa joka kuukausi uudella, lämpimällä valokuvamuistolla.

K: Voinko esikatsoa valokuvakalenteriani ennen tilaamista?
V: Kyllä. Voit tarkistaa muokkaamasi kalenterin ennen tilaamista napsauttamalla Esikatselu-painiketta.

Muistele menneitä samalla, kun suunnittelet tulevaa: Tämä onnistuu, kun luot oman kalenterin.

Tänä jouluna voit auttaa tekemään läheistesi kalentereista vähän kauniimpia – vaikkakaan et yhtään vähemmän kaoottisempia. Kun lisäät kalenteriin lempivalokuvasi, teet arjen asioiden järjestämisestä mielekästä hommaa koko vuoden ajaksi.

Jos olet etsinyt lahjaa, tässä se nyt on. Hemmottele isovanhempia vauvakuvilla (tai mikset vaikka lemmikin kuvilla) koko vuoden ympäri. Ilahduta parasta ystävääsi vanhoilla kaveri- ja luokkakuvilla. Tai yllätä kumppanisi lastenne kuvilla, kuin suoraan Instasta poimituilla lomakuvilla tai vanhoilla perhepotreteilla.

Riippumatta siitä, oliko mielessäsi perinteinen seinäkalenteri vaiko työpöytäkalenteri, voit luoda vuodelle 2022 kalenterin, josta pidetään varmasti. Valitse omasi eri teemoista, väreistä ja tyyleistä. Lisäksi voit pyytää eritysten päivien, kuten syntymä- tai vuosipäivien, merkitsemistä kalenteriin. Ehkäpä aloitat uuden perinteen: uusi kirkasvärinen ja laadukkaalle paperille painatettu perhekalenteri joka vuodelle.