Naisten T-paidat painatuksella

Suunnittele brändisi tyyliä ja omaa persoonallisuuttasi ilmentävä T-paita. Tutustu erilaisiin räätälöintimahdollisuuksiin, niin voit luoda yksilöllisen T-paidan käytännössä mitä tahansa tapahtumaa tai tilaisuutta varten. 

Mustesuihkupainatus – suoraan kankaalle

Luo yhtenäinen ilme, joka tuntuu päällä mukavalta ja näyttää hienolta: valitse Vistaprintin edulliset naisten T-paidat.

ColorStrong™ – digitaalinen lämpöpainatus
Haluatko suunnitella ainutlaatuisen paidan? Elävöitä omaa logoa tai kuvaa monilla yksilöllisillä muokkausvaihtoehdoilla. 
Erotu joukosta ja luo hyvä ensivaikutelma

Kasvata tietoisuutta brändistäsi ja mainosta yritystoimintaasi tyylikkäillä, mukavilla T-paidoillamme.
Vistaprintin avulla voit helposti suunnitella yksilöllisen naisten T-paidan lähes mihin tahansa tilaisuuteen: voit käyttää paitoja työntekijöiden työasuna, antaa paitoja lahjaksi tai luoda paidan avulla hauskan ilmeen tiettyä tapahtumaa varten. 
Kun olet valinnut sopivan tyylin ja värin, lataa oma mallisi tai valitse suosikkisi laajasta valmiiden mallipohjien valikoimastamme.

 
Painatusmenetelmä 

Mustesuihkupainatus – suoraan kankaalle

Sopii: suuriin kuviin ja tukkutilauksiin. 
Huom.: Painetussa alueessa on hieman karkeampi tekstuuri kuin muussa paidassa (muste sulautuu kankaaseen). Vältä siis tämän painatuksen valintaa virkapukuja ja usein pestäviä vaatteita varten.

ColorStrong™ – digitaalinen lämpöpainatus

Sopii: usein pestäviin vaatteisiin, toistuvaan käyttöön ja yksityiskohtaisiin, värikkäisiin painatuksiin.
Huom.: Painettu alue tuntuu muoviselta ja levittäytyy vaatteen päälle, joten vältä suurikokoisia painatuksia. 

Usein kysytyt kysymykset

K: Voitteko luoda yksilöllisen painatusmallin vain minua varten? 
V: Kyllä. Kun olet valinnut T-paitatyypin, voit klikata ”Anna meidän auttaa suunnittelussa” -kohtaa ja lähettää meille pyynnön. Asiantuntevat suunnittelijamme luovat yksilöllisen painatuksen vain sinua varten.

K: Laskutatteko jotain PDF-vedoksesta? 
V: Emme, se on ilmainen. PDF-vedos auttaa näkemään, miltä suunnittelemasi naisten T-paita näyttää, kun se on painatettu. Voit tarkistaa, ettei paidassa ole mitään virheitä, ennen kuin teet tilauksen. Saat vedoksen klikkaamalla suunnittelusivulla ylävalikon ”PDF-vedos”-painiketta.

K: Saako painatuksen sekä T-paidan etupuolelle että paidan selkämykseen?
V: Kyllä: kaikkiin musteväripainatuksella varustettuihin T-paitoihin voi tilata painatuksen sekä etupuolelle että selkään.

K: Voinko tilata vain yhden T-paidan, ennen kuin painatan suurempia määriä?
V: Kyllä. Voit tilata vain yhden T-paidan tai niin monta paitaa kuin haluat.

K: Miten omalla painatuksella varustettu T-paita pestään?
V: Omalla painatuksella varustetut naisten T-paidat on valmistettu kevyestä, esikutistetusta 100-prosenttisesta puuvillasta ja puuvillasekoituksista. Paras tapa pestä ne on kääntää ne nurinpäin ja pestä ne koneessa kylmässä vedessä. Käytä klooritonta valkaisua, äläkä rumpukuivaa paitaa. Jotta painatus pysyy hyvässä kunnossa, älä silitä paitaa painatuksen päältä.

Toimintaohjeet

Valitse tyyli:

• Kun lataat kuvaasi tai logoasi naisten T-paitaa varten, valitse väri, joka saa kuvan tai tekstin erottumaan selkeästi.
Jos aiot käyttää paitaa viileässä säässä, valitse pitkähihainen paita. Mikäli käytät paitaa sisätiloissa tai lämpimässä säässä, lyhythihainen T-paita on parempi valinta.

Suunnittele yksilöllinen T-paita:

Itse suunnittelemasi naisten T-paidan tulisi erottua joukosta. Varmista siis, että valitset selkeästi erottuvan tekstin tai kuvan.
• Käytä kirkasväristä, helppolukuista fonttia. • Kuvan ja tekstin selkeys on tärkeää, joten valitse tarpeeksi suuri kuva- ja tekstikoko.
Kaikki tiedostotyypit käyvät, kuten .pdf, .ai, .jpeg, .png ja .ppt.
Tarvitsetko suunnitteluapua? Vistaprintin asiantuntijat voivat auttaa sinua suunnittelemaan täydellisen painatuksen T-paitaan.

Ota T-paidastasi kaikki hyöty irti:

Vistaprintin yksilölliset T-paidat ovat kätevä tapa mainostaa brändiäsi – valitse väri ja kuvio, jotka tekevät paidasta houkuttelevan käyttää kerta toisensa jälkeen.
Brändin yhdenmukaisen ilmeen takaamiseksi voit tilata monia eri T-paitamalleja samalla painatuksella.
Kun suunnittelet T-paitaa ystäville tai perheenjäsenille tapaamista tai tilaisuutta varten, tilaa samanlaiset paidat kaikille: näin teet juhlista ikimuistoiset.