Personoidut tarrat

Kestävät tarrat, jotka voit itse suunnitella. Anna brändisi näkyä näyteikkunassa, autossa tai missä tahansa haluat. Muista yhtenäinen ilme käyttämällä yrityksesi nimeä, logoa ja värejä. Näin yrityksesi huomataan kaikkialla, missä liikut.

Liikenne voi olla mahdollisuus. Tee vaikutus ammattimaisilla, itse suunnitelluilla tarroilla, jotka kääntävät katseet.

Haluatko antaa yrityksellesi lisää näkyvyyttä uudella tavalla? Mieti, kuinka suuren osan päivästä ihmiset viettävät autoissaan. Mieti sitten, kuinka suunnittelet ammattimaiset tarrat, joissa oma persoonallinen kädenjälkesi näkyy. Liikkeesi ohi ajavat autoilijat huomaavat kirkkaan kutsuvat ikkunatarrat, jotka houkuttelevat vierailemaan myöhemmin. Jos olet jatkuvasti tien päällä, hyvin suunniteltu autonovitarra tai autonikkunatarra voi auttaa parantamaan brändisi näkyvyyttä liikkeellä ollessasi.

Valitse vinyylitarrojen valikoimastamme tarpeeseesi sopivin vaihtoehto ja suunnittele yksityiskohdat itse. Oletko suunnittelemassa liikehuoneistosi tai toimistosi ikkunoiden somistusta? Suunnittele persoonalliset ikkunatarrat, jotka sisältävät esimerkiksi aukioloajat ja muuta mieleenpainuvaa tietoa. Haluatko, että autosi erottuu muista? Anna yrityksesi nimen, logon ja verkkosivuston osoitteen näkyä siinä. Ikkunatarramme, autonovitarramme ja autonikkunatarramme on valmistettu kestävästä materiaalista, joka on suunniteltu pysymään paikallaan niin kauan kuin tahdot. Kun tarrojen poistamisen aika koittaa, ne irtoavat jälkiä jättämättä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Miten itse suunnitellut tarrat kiinnitetään?
V: Suosittelemme kaikille muille tarroille paitsi autotarroillemme seuraavaa nelivaiheista “märkäkiinnitysmenetelmää”:

  1. Puhdista pinta, johon tarra kiinnitetään.
  2. Sekoita lämmitä vettä ja astianpesuainetta. Levitä tätä liuosta kiinnityspinnalle.
  3. Irrota tarran taustapaperi ja aseta tarra märälle pinnalle.
  4. Levitä tarra tasaiseksi keskeltä ulospäin. Käytä ikkunalastaa tai sopivaa, suorapintaista esinettä. Yritä poistaa kuplat ja liika neste.

K: Asennetaanko ikkunatarra tai autonikkunatarra lasin ulko- vai sisäpinnalle?

V: Voit itse valita, kiinnitetäänkö tarrasi lasin sisä- vai ulkopuolelle. Sisälasitarroja kutsutaan myös lasin toiselle puolelle kiinnitettäviksi ikkunatarroiksi. Niiden painatus on kiinnityspinnan puolella. Ulkolasiset (saman puolen) ikkunatarrat kiinnitetään taustapuoleltaan auton tai lasin ulkopuolelle.

K: Millaista liima-ainetta autotarroissa käytetään?
V: Autonovitarroissamme ja autonikkunatarroissamme käytetään läpinäkyvää polyakrylaattia. Se on irtoavaa, paineesta aktivoituvaa liimaa, joka pysyy kiinni vaurioittamatta auton maalipintaa.

K: Mitä eroa autonovitarroilla ja autonikkunatarroilla on? Kumpi soveltuu parhaiten omaan käyttööni?
V: Valinta autonovitarran ja autonikkunatarran välillä on oikeastaan kiinni omista mieltymyksistä. Seuraavat asiat kannattaa ottaa huomioon:

Jos autosi on juuri maalattu, suosittelemme odottamaan noin 30 päivää ennen autonovitarran asentamista. Huomaa, että voit tässäkin tapauksessa kiinnittää autoosi autonikkunatarran.
• Jos autosi väri on sama kuin yrityksesi logossa, mieti kahdesti, haluatko suunnitella autonovitarran läpinäkyvälle pohjalle. Logo erottuu paremmin, kun käytät autonikkunatarraa tai valitset autonovitarran valkoisella taustalla.

• Autonikkunatarraa ei saa koskaan kiinnittää tuulilasiin, etusivuikkunoihin tai muihin ikkunoihin, jotka estävät näkyvyyden ajon aikana.

K: Tarttuvatko itse suunnittelemani tarrat puu-, betoni- tai PVC-pintaan?

V: Näitä tarroja ei ole suunniteltu eikä tarkoitettu muille pinnoille kuin lasia tai auton ovia varten. Jos haluat kiinnittää tarran jollekin muulle pinnalle, tutustu autotarroihimme.

K: Onko itse suunniteltuja autonovitarroja tai ikkunatarroja mahdollista käyttää uudelleen?
V: Tarran asemointi uudelleen onnistuu helposti, mutta emme suosittele irrottamaan ja kiinnittämään tarraa useita kertoja. Pölyä ja roskia voi tarttua kiinnityspintaan, mikä voi näkyä epätasaisena pintana.

Ideat ja vinkit
Käytännön vinkkejä ja inspiroivia tarinoita siitä, miten luodaan ammattimainen ilme ja löydetään uusia mahdollisuuksia liiketoiminnalle.

Kauppojen kylteillä houkuttelet asiakkaita

Haluatko tarjota asiakkaillesi loistavan asiointikokemuksen? Taidokkaasti suunnitellut kaupan kyltit auttavat tässä.

Käytännön vinkit
How to impress customers

Näin teet vaikutuksen uusiin asiakkaisiin

Kun tapaat asiakkaan ensimmäisen kerran, pidä nämä neljä tärkeää (mutta yksinkertaista!) vinkkiä mielessä. 

Lue lisää