Vinyylibanderollit

Korosta näyttävää designia kestävän vinyylibanderollin terävällä neliväripainatuksella. Hinta-laatusuhteeltaan hyvät banderollit sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön.
Paras luettavuus
Sisä-/ulkokäyttö
Vinyyli (440 g/m² tai 500 g/m²)
Tilaa nyt

Roll up -banderollit

Roll up -vinyylibanderollit ovat valmiiksi koottuja ja helppokäyttöisiä sekä paras valinta, jos tarvitset banderollia toistuvaan sisäkäyttöön.
Kokoaminen käy nopeasti
Sisäkäyttö
Vinyylibanderollit telineellä ja kotelolla
Tilaa nyt

Kangasbanderollit

Ohut, tiukasti kudottu kangas mahdollistaa terävän, kestävän painojäljen ja tasaisen lopputuloksen. Sopii sisäkäyttöön.
Sopii erinomaisesti kuvien esillepanoon
Sisäkäyttö
Kevyttä, taitettavaa polyesteriä
Tilaa nyt

Banderollit reikävinyyliä

Tarvitsetko banderollin ulkokäyttöön? Polyesteriset banderollit on valmistettu kestävästä, kudotusta reikävinyylistä, jonka tuuli läpäisee helposti.
Paras valinta tuulisiin olosuhteisiin/ulkokäyttöön
Ulkokäyttö
Kudottua polyesteriverkkokangasta
Tilaa nyt

Vaikutuksen tekeminen alkaa siitä, että tulet huomatuksi. Anna yksilöllisten banderolliemme auttaa.

Haluatko parantaa yrityksesi näkyvyyttä? Oikeanlainen, omiin tarpeisiin räätälöity banderolli kiinnittää ohikulkijoiden huomion etenkin vilkkaalla kadulla ja eri tapahtumissa. Meiltä saat yksilölliset banderollit ja kyltit joka tilanteeseen – konferensseihin, myymälässä järjestettäviin tapahtumiin, näyttelyihin ja vaikka korttelijuhliin. Saatavilla on kattava valikoima laadukkaita malleja neliväripainatuksella.

Aloita suunnittelu valitsemalla parhaiten tarpeitasi vastaava malli. Perinteiset vinyylibanderollit ripustetaan paikalleen. Saatavilla on eri kokoja sekä sisä- että ulkokäyttöön. Jos osallistut säännöllisesti messuille tai muihin sisätapahtumiin, roll up -banderollit tekevät näyttelyosaston tai myyntipöydän pystyttämisestä nopeaa ja helppoa. Banderolli ja teline toimitetaan valmiiksi koottuina, ja pakettiin kuuluu kestävä kuljetuskotelo. Työskenteletkö ulkoilmassa? Varaudu tuuliseen ja sateiseen säähän ja valitse kudotusta polyesteriverkkokankaasta valmistettu veden-, sään- ja UV-säteilyn kestävä banderolli. Minkä tahansa mallin valitsetkin, ammattitaitoisesti valmistetut banderollit tekevät vaikutuksen asiakkaisiin ja kestävät käytössä pitkään.

Usein kysytyt kysymykset

K: Mistä tiedän, sopiiko tarpeisiini parhaiten verkkokangas-, vinyyli- vai roll up -banderolli? Miten ne eroavat toisistaan?
V. Kaikki banderollimme suunnitellaan tiettyjä käyttötarkoituksia varten. Kun olet valitsemassa banderollityyppiä, kysy itseltäsi, missä ja miten aiot käyttää sitä.

• Ulkokäyttöön: Reikävinyylibanderollit on suunniteltu kestämään kaikkia sääolosuhteita. Tuuli läpäisee kestävän, kudotun polyesteriverkkokankaan helposti, ja banderollia voi käyttää sekä sateessa että auringonpaisteessa. Ulkona voi hyödyntää myös 500 g/m²:n vinyylibanderolleja – ne ovat hyvä vaihtoehto esimerkiksi avajaisten banderolliksi.
• Sisäkäyttöön: Roll up -banderollit sopivat eri tilaisuuksiin ja tiloihin, joissa ei ole paljon tyhjää seinätilaa. Jos kuitenkin voit hyödyntää seinätilaa, 440 g/m²:n vinyylibanderollit ovat kestävä vaihtoehto, mikäli tarvitset esimerkiksi alennusmyyntibanderollia tai banderollia erityistä näytteillepanoa varten.

K: Miltä suunnittelemani painatus näyttää verkkokankaalla (kudotulla reikävinyylillä) tai tavallisella vinyylillä?
V: Koska reikävinyylistä valmistettujen banderollien kudoksessa on pieniä reikiä, ne ovat hieman läpinäkyviä eivätkä värit näytä niissä yhtä kirkkailta kuin tavallisessa vinyylissä. Kudottuun reikävinyyliin sopivat hyvin isot fontit ja kuvat. Haluatko banderolliin enemmän yksityiskohtia sisältävän painatuksen? Siinä tapauksessa kannattaa valita vinyylibanderolli.

K: Toimitetaanko banderollin mukana metalliset purjerenkaat?
V: Kaikkien verkkokangasbanderollien mukana toimitetaan noin 1,3 cm:n kokoiset metalliset purjerenkaat. Halutessasi ne voidaan lisätä myös vinyylibanderolleihin riippuen siitä, miten aiot asettaa banderollisi esille. Roll up -banderolleihin ei tarvita metallisia purjerenkaita.

K: Mihin kohtaan banderollia metalliset purjerenkaat kiinnitetään? Montako niitä on? 
V: Jos banderollisi mukana toimitetaan metalliset purjerenkaat, ne on asetettu banderollin ylä- ja alareunaan noin 60 cm:n päähän toisistaan. Purjerenkaiden lukumäärä riippuu banderollin koosta.

K: Tarvitsisin juuri tietyn kokoisen banderollin. Voinko tilata omien mittatoiveideni mukaan räätälöidyn banderollin?
V: Tällä hetkellä emme valmista omien mittatoiveiden mukaan räätälöityjä banderolleja. Siitä huolimatta saatavilla on laaja valikoima erikokoisia banderolleja, joista todennäköisesti löytyy myös sinun tarpeitasi vastaava malli.

K: Minulla on jo roll up -banderolliteline. Voinko tilata telineeseen uuden banderollin entisen tilalle?
V: Et toistaiseksi. Saatavilla on kuitenkin muita pystysuuntaisia telineitä, joiden ansiosta pystysuuntaisia vinyylibanderolleja voi yhdistellä eri telineisiin. Tutustu H-, L- tai X-mallisiin telineisiin, joita on saatavilla yhdessä vinyylibanderollien kanssa.

K: Onko saatavilla myös kaksipuolisia banderolleja?
V: Roll up -banderolleista on saatavilla myös kaksipuolisia malleja. Ripustettavista banderolleista (verkkokangas- ja vinyylibanderolleista) on tällä hetkellä saatavilla vain yhdelle puolelle painatettuja malleja.

Ideat ja vinkit

Käytännön vinkkejä ja inspiroivia tarinoita siitä, miten luodaan ammattimainen ilme ja löydetään uusia mahdollisuuksia liiketoiminnalle.

Yrityksen banderollin suunnittelu

Muutaman tärkeän ohjeen avulla voit suunnitella yksilölliset banderollit, jotka asiakas huomaa ja joihin olet varmasti tyytyväinen.
Käytännön vinkit

Vistaprintin opas kylttien ja banderollien suunnitteluun

Etkö ole aiemmin suunnitellut mainoksia? Ei hätää, autamme kyllä. Lue ammattilaisvinkit – suoraan suurtulosteiden suunnittelun asiantuntijoilta.
Lue lisää

Asiakkaiden huomion kiinnittävät, personoidut banderollit sopivat niin liikkeiden somistukseen kuin messuihin ja ulkoilmatapahtumiin. Ajattele isosti ja ota eri tilaisuuksista kaikki irti.

Banderollit omilla painatuksilla