Automagneetit

Mitä enemmän ajat, sitä tehokkaammin markkinoit.

Haalistumattomat, tuulenkestävät mangeetit
Haalistumaton, tuulitunnelissa testattu ja kestävä materiaali.
Helppo kiinnittää, irrottaa ja kiinnittää taas toiseen kohtaan.
Saatavilla 4 eri kokoa henkilöautoille, pakettiautoille tai rekoille.
0,85 mm:n magneetti ja pyöristetyt kulmat.
Suunniteltu käytettäväksi vain metallipinnoilla

Tarvitsetko apua? Asiantuntevat suunnittelijamme auttavat sinua mielellään. 

Valitettavasti mallipohjaan ei ole saatavilla seuraavia valintoja:

Koko
222 x 292 mm
285 x 440 mm
300 x 600 mm
400 x 600 mm
250 x 500 mm
Määrä
Hinta 21,70 € ...

Hinnat sisältävät ALV:n

Tuotetiedot

Materiaalit, leikkausvarat, marginaalit ym.

Mainosta yritystäsi joka ajokerralla: valitse automagneetit omilla painatuksilla.

Haluatko mainostaa liiketoimintaasi uudella, helpolla tavalla? Kiinnitä autoosi omilla painatuksilla varustetut automagneetit: ne ovat nopea ja tehokas markkinointiväline, missä ikinä liikutkin. Vankat, tuulitunnelissa testatut ja säänkestävät automagneetit tekevät yrityksesi nimestä ja logosta tunnetun jalankulkijoiden ja muiden autoilijoiden keskuudessa. Lisäksi magneetit voivat auttaa luomaan vahvan ensivaikutelman. Automagneettien kiinnitys ja irrotus käy helposti; ne ovat mahtava vaihtoehto, jos haluat antaa useille pakettiautoille, henkilöautoille tai rekoille nopeasti yhtenäisen, tyylikkäästi brändätyn ilmeen.

Aloita omien automagneettien suunnittelu valitsemalla magneetin koko ja kiinnityskohta: voit mainostaa brändiäsi esimerkiksi pakettiauton liukuovissa tai takaluukussa – tai kummassakin. Siirry sitten painatuksen suunnitteluun. Voit ladata oman mallin tai tutustua tarpeisiisi räätälöitäviin mallipohjiimme, joihin kuuluu eri toimialoille (kuten kiinteistönvälittäjille, urakoitsijoille, puutarhureille ja muille) suunniteltuja malleja. Teksti ja kuvat painatetaan 0,85 mm:n paksuiselle magneetille. Sen matta pinta ja haalistumaton UV-mustepainatus kestävät käytössä ja mainostavat liiketoimintaasi aina – missä ikinä ajatkin.

Kiinnitysopas

Nämä neljä helppoa ohjetta auttavat kiinnittämään magneetit ja käyttämään niitä vaivatta. (Lisätietoja on magneettien hoito- ja huolto-ohjeissa.)
Clean car for magnets

1. PESE JA KUIVAA
Puhdista ajoneuvon pinta miedolla saippualiuoksella ja vedellä.

2. KIINNITÄ
Aseta magneetti auton oveen tai kylkeen.

Maintain your car magnet

3. HUOLLA
Pese ja kuivaa magneetin alle jäävä pinta ainakin kerran viikossa.

removing car magnet

4. IRROTA
Irrota magneetti ennen auton pesua ja eri käyttökertojen välillä.

Magneettien kiinnitys: kylkeen vai taakse

Vinkkimme lukemalla varmistat, että magneettisi (ja brändisi) huomataan.

Kiinnittäminen auton kylkeen

Pysäköitkö auton aina kadunvarteen? Ohi kulkevat autoilijat ja jalankulkijat huomaavat kylkeen kiinnitetyn magneetin helposti.

Kiinnittäminen auton takaosaan

Käytätkö autoa päivittäin vilkkaasti liikennöidyillä teillä tai juututko usein ruuhkaan? Anna takanasi ajaville autoilijoille joitain katseltavaa.

Ovatko automagneetit sinulle sopiva valinta?

Vistaprintilta löytyy laaja valikoima omiin tarpeisiin räätälöitäviä automagneetteja. Tutustu eri vaihtoehtoihin alla.

Automagneetit

• 4 eri kokoa, suurin 400 x 600 mm
• Magneetti
Helppo irrottaa ja kiinnittää toiseen paikkaan
• Kestää jopa 2 vuotta

Sopii: Lyhytaikaiseen esillepanoon

Autonovitarrat

• 12 eri kokoa, suurin 90 x 120 cm
Yhtenäinen vinyylikalvo
• Kiinnitä kerran
Kestää jopa 3 vuotta

Sopii: Pitkäaikaiseen ja jatkuvaan esillepanoon

Usein kysytyt kysymykset

K: Miten paksuja automagneetit ovat?
V: Yksi automagneetti on 0,85 mm paksu.

K: Voiko automagneetin asettaa kuperaan oveen?
V: Todennäköisesti voi. Magneetin pitäisi pysyä ongelmitta paikallaan myös hieman kuperassa ovessa tai auton kyljessä. Parhaiten magneetit toimivat tasaisilla pinnoilla. Jos kiinnityspinnassa on kuoppia tai kohoumia, emme suosittele magneetin käyttöä.

K: Miten vahva pito magneetilla on?
V: Magneetin pitovoima on noin 439 kg/m2.

K: Miten pitkään magneetti kestää?
V: Jos painettua automagneettia käytetään ja huolletaan oikein, sitä voi käyttää noin kahden vuoden ajan. Sen jälkeen suosittelemme vaihtamaan magneetin, jottei se irtoa autosta ajaessasi.

K: Pitäisikö magneetin värin vastata auton väriä?
V: Suosittelemme suunnittelemaan mainosmagneetin, jonka väri eroaa autosta mutta sopii silti yhteen sen kanssa. Näin magneetti erottuu paremmin ja voit helpommin luoda yhtenäisen ilmeen, jos käytät magneetteja monissa erivärisissä autoissa. Magneetin luettavuuden varmistamiseksi painatukseen kannattaa valita yksinkertainen ja selkeä teksti ja kuviointi.

K: Voiko magneetin kiinnittää vasta maalattuun pintaan?
V: Ei – kannattaa odottaa, että maali kuivuu ja kovettuu kunnolla. Sama koskee myös juuri lakattua tai vahattua autoa ja muita pintakäsittelyjä ja pinnoituksia. Auton maalauksen jälkeen on hyvä odottaa 90 päivää, lakkauksen jälkeen 60 päivää ja vahauksen jälkeen 2 päivää.

K: Pitääkö automagneetti välillä irrottaa autosta?
V: Kyllä. Suosittelemme magneetteja lyhytaikaiseen käyttöön ja etenkin toistuvaan lyhytaikaiseen käyttöön. Pitkäaikainen käyttö ilman, että magneetin alla olevaa pintaa huolletaan, voi aiheuttaa maalipinnan vaurioitumisriskin. Jos haluat hyödyntää autoa mainontaan pitkäaikaisesti tai jatkuvasti, tutustu autonovitarroihin ja autonikkunatarroihin.

K: Miten usein magneetit tulisi irrottaa autosta?
V: Ainakin kerran viikossa: suosittelemme pesemään ja kuivaamaan magneetin alle jäävän pinnan. Jos asut alueella, jossa ilmasto voi olla hyvin kylmä, kuuma tai sateinen, suosittelemme irrottamaan magneetit useammin – ihannetapauksessa kerran päivässä – jotta magneetti ja auton maalipinta pysyvät kummatkin optimaalisessa kunnossa.

K: Voiko auton pestä, kun siihen on kiinnitetty magneetteja?
V: Suosittelemme irrottamaan magneetit ennen auton pesua.

K: Mihin automagneetti kannattaa kiinnittää?
V: Paras kohta magneetin kiinnitystä varten riippuu käyttämästäsi autosta. Jos ajat suurta avopakettiautoa, voit hyödyntää autonovien suurta kokoa ja käyttää näyttäviä kuorma-auton magneetteja. Pakettiautoon sopivat magneetit voi kiinnittää kylkeen tai jopa taakse, jos ajat paljon vilkkaasti liikennöidyillä teillä tai seisot usein ruuhkassa. Siksi saatavilla on laaja valikoima eri vaihtoehtoja, jotka sopivat käyttöön erilaisten ajoneuvotyyppien ja -kokojen kanssa.

K: Kiinnittyvätkö automagneetit kaikentyyppisiin ajoneuvoihin?
V: Kaikkien magneettien tapaan automagneettimme kiinnittyvät ferromagneettisiin materiaaleihin, kuten rautaan, teräkseen, nikkeliin ja kobalttiin. Ne eivät kiinnity alumiiniin, lasikuituun, puuhun, muoviin jne.

Jaa arvostelu ja lue, mitä muut asiakkaat ovat sanoneet.
Taattu tyytyväisyys
Muuten etsimme yhdessä ratkaisun. Aina.