Yksilölliset tervehdyskortit

Ilmennä tyyliäsi näillä korteilla.
• Valitse kahdesta eri koosta.
•Nämä yksilölliset tervehdyskortit huokuvat persoonallisuutta. •Suunnittele tervehdyskorteille samaa tyyliä ilmentävät kirjeensulkijat tai kirjekuoret, jotka luovat ammattimaisen ja yhdenmukaisen ilmeen. • Voit lisätä mallipohjiimme kuvia, logoja, monogrammeja ym.

Tarvitsetko kiitoskortteja? Tutustu kaikkiin vaihtoehtoihin täällä.

Valitettavasti mallipohjaan ei ole saatavilla seuraavia valintoja:

Viimeistely
Ei mitään
Kohopainatusfoliointi
Valitse yksi- tai kaksiosainen
Yksiosainen
Kaksiosainen
Koko
21 x 9,5 cm
13,9 x 10,7 cm
Valitse paperi
Standard matte
Liinapintapaperi
Kierrätetty matta
Premium kiiltävä
Premium matta
Helmiäishohto
Silkkinen Premium-mattapaperi
Valitse muoto
Pyöristetty
Normaali
Valitse kalvon väri
Kulta
Ei mitään
Orientation
Vaakasuuntainen
Pystysuuntainen
Määrä
Hinta 7,23 € ...

Hinnat sisältävät ALV:n

Tuotetiedot

Materiaalit, leikkausvarat, marginaalit ym.

Anna viesteillesi henkilökohtainen mutta ammattimainen ilme.

Lisää henkilökohtainen tai ammatillinen kosketus tervehdyskortteihisi. Käsin kirjoitettu kiitoskortti saa aina arvostusta, olipa se osoitettu ystävillesi tai perheenjäsenillesi, tai liikekumppaneille ja asiakkaille. Mukautetut kiitoskortit ovat mainio lisä personoituun paperitavarakokoelmaasi -- sinun ei enää koskaan tarvitse ostaa kortteja kiittääksesi tai vain tervehtiäksesi. Lähetä muistettava, mukautettu viesti, johon sisältyy valokuvia, logoja ja muuta. Jaa niitä näyttelyissä ja tapahtumissa edistääksesi brändiäsi tai käytä hää- ja valmistujaisonnitteluissa. Valitse suosikkisi ammattimaisten mallipohjiemme joukosta tai lataa oma mallisi.

Usein kysytyt kysymykset 

 

K: Voinko luoda itselleni mukautetun mallin?
V: Kyllä, napsautat vain "Anna meidän auttaa suunnittelussa" kiitoskorttisivulla, ja asiantuntijasuunnittelijamme auttavat sinua luomaan mallin juuri sinua varten. 

K: Onko teillä kaksiosaisia kiitoskortteja?
V: Kyllä, kiitoskorttien pääsivulla voit valita suoran tai kaksiosaisen. 

K: Mikä paperilaatu on paras? 
V: Se riippuu omista toiveistasi ja siitä, miltä haluat painettujen korttien tuntuvan, mutta tässä on muutamia vihjeitä, jotka saattavat auttaa sinua tekemään valintasi:  Väriltään vaaleille malleille standardi matta on hyvä valinta. Lisäksi se on edullinen vaihtoehto.
Valokuville ja värillisille malleille kiiltävä premium on oikea valinta.
Yksinkertaisissa malleissa, joissa on paljon tekstiä, kierrätetty matta on hieno valinta ja sitä paitsi ympäristöystävällinen.
Jos etsit herkkää ja hienovaraista neuletekstuuria, suosittelemme pellavaa.
Modernille ja tyylikkäälle pinnalle premium matta on oikea valinta. Kiinnitä huomiota ja saa näkyvyyttä heijastavalla kalvopinnalla. Huomaa, että kalvopinta on saatavana vain suorille (13,9 x 10,7 cm) kiitoskorteille ja kaikki muut paperilaatuvalinnat ovat käytettävissä sekä suorille että taitetuille korteille. Ne näkyvät kiitoskorttien pääsivulla, kun olet saanut suunnittelun valmiiksi. 

K: Voinko tulostaa tervehdyskortin taustapuolelle? 
V: Kyllä, voit valita yksi- tai kaksipuoleisen painatusvaihtoehdon ja myös sisäpuolen mukautetun tulostuksen korttiin, jos valitset kaksiosaisen tervehdyskortin.

K: Voinko saada tervehdyskortteja, jotka vastaavat personoituja paperitavaroitani? 
V: Kyllä, jos käytit aiemmin jotain malleistamme. Sama design näkyy mallisivulla. Jos et, suunnittelijamme voivat auttaa sinua luomaan vastaavan mallin.

Jaa arvostelu ja lue, mitä muut asiakkaat ovat sanoneet.
Taattu tyytyväisyys
Muuten etsimme yhdessä ratkaisun. Aina.