Muistilehtiöt

Soveltuu yrityksesi viestien, kauppalistojen ja muiden muistiinpanojen tekemiseen.
  • Valitse sadoista neliväripainetuista mallipohjistamme
  • Kätevä 107 x 139 mm koko, 50 sivua per muistilehtiö
Muistilehtiöt

Valitettavasti mallipohjaan ei ole saatavilla seuraavia valintoja:

Tausta
Tausta
Varustettu magneetilla
Määrä
Hinta 10,58 € ...

Hinnat sisältävät ALV:n

Tuotetiedot

Materiaalit, leikkausvarat, marginaalit ym.

Tee joka viestistä muistamisen arvoinen.

Yksilölliset muistilehtiöt ovat hieno tapa tehdä viestien ja muistutusten kirjoittamisesta hauskempaa. Ne myös antavat toimistotarvikkeille ammattimaisen ilmeen. Voit käyttää muistilehtiöitä mihin tahansa: yrityksen viestien, kauppalistojen ja muiden muistiinpanojen tekemiseen. Suunnittele yksilöllinen lehtiö lisäämällä logo ja yrityksen nimi tai erityinen viesti ja kuva, jos haluat lahjoittaa lehtiön ystävälle tai perheenjäsenelle.

Lehtiöt on helppo suunnitella ja kätevä pakata mukaan, eivätkä ne vie paljon tilaa. Valitse mallipohja kattavasta valikoimastamme tai lataa oma mallisi. Voit valita kääntöpuolelle edullisen kartongin tai kätevän taustamagneetin, jolla lehtiön voi kiinnittää jääkaappiin, työpöytään tai muualle. Haluatko kokeilla yksilöllisiä muistilehtiöitä ennen tukkutilausta? Voit tilata yksittäisen muistilehtiön kokeillaksesi tuotetta.  

 

Usein kysytyt kysymykset 

K: Onko muistilehtiöissä kova kansi?
V: Ei. Muistilehtiön kansilehti on sen ensimmäinen arkki.

K: Voinko tilata vain minua varten suunniteltuja muistilehtiöitä
V: Kyllä. Napsauta muistilehtiösivun “Anna meidän auttaa suunnittelussa” -kohtaa ja lähetä pyyntö. Ammattimaiset suunnittelijamme tekevät parhaansa luodakseen juuri toiveitasi vastaavan mallin.

K: Voinko käyttää omaa malliani?
V: Kyllä. Kun olet valinnut taustamateriaalin ja lehtiöiden määrän, napsauta “Aloita suunnittelu” -kohtaa. Tämän jälkeen voit ladata oman muistilehtiömallisi.

K: Voinko tarkastaa ennen tilauksen vahvistamista, miltä muistilehtiöni tulee näyttämään?
V: Kyllä. Tarjoamme käyttöösi PDF-vedoksen, jonka avulla näet, miltä omat muistilehtiösi näyttävät painettuina. Näin voit tarkistaa, ettei tuotteessa ole mitään virheitä, ennen kuin vahvistat tilauksen. Saat vedoksen klikkaamalla suunnittelusivulla ylävalikon “Vedos”-painiketta.

K: Mitä teen, jos muistilehtiössäni on kirjoitus- tai suunnitteluvirhe?
V: Jos tilauksesi ei vastaa suunnittelemaasi mallia täysin toivomallasi tavalla, korvaamme sen mielellämme. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatin kautta tai sähköpostitse, niin etsimme yhdessä ratkaisun ongelmaan. 

Jaa arvostelu ja lue, mitä muut asiakkaat ovat sanoneet.
Taattu tyytyväisyys
Muuten etsimme yhdessä ratkaisun. Aina.