Uusi normaali

Tehokas viestintä on tällä hetkellä avainasemassa. Tarjoamme käyttöösi räätälöitävissä olevia tuotteita, jotka on suunniteltu auttamaan sinua terveyttä ja turvallisuutta koskevien tärkeiden tietojen jakamiseen työntekijöillesi ja asiakkaillesi.

Nyt saatavilla: Muoviset kasvosuojaimet ja uudelleenkäytettävät kangasmaskit.

Aseta kyltit ja julisteet paikkoihin, joissa haluat viestisi näkyvän.

Välitä olennaisen tärkeitä uutisia ja tietoja eteenpäin, jotta ihmiset pysyvät jatkuvasti tietoisina niistä.

Pidä asiakkaat ajan tasalla lisäämällä haluamasi merkinnät tuotteisiisi ja pakkausmateriaaleihisi.

Usein kysytyt kysymykset

K: Mitä tietoja minun tulisi sisällyttää mukaan koronavirusta koskeviin opasteisiin yrityksessäni?

V: COVID-19-opasteet auttavat välittämään terveyttä ja turvallisuutta koskevia tärkeitä viestejä. Jos yritykselläsi on fyysiset toimitilat, haluat ehkä esittää tietoja suositelluista turvaväleistä tai muista tavoista, joilla kävijät voivat suojata itseään virukselta. Muistuta työntekijöitä käsien pesemisestä ja desinfiointiohjeista laittamalla nämä tiedot näkyville. Löydät useita esimerkkejä COVID-19-opasteista tutustumalla opastegalleriaamme.

K: Voinko luoda turvavälejä koskevan julisteen?

V: Kaikki koronavirusopasteemme ovat täysin räätälöitävissä omien tarpeidesi mukaisesti, ja käytettävissä on useita erilaisia mallipohjia turvavälejä varten. Tarjoamme myös turvavälehin liittyviä lattiatarroja.

K: Jouduin sulkemaan yritykseni tilapäisesti koronavirustilanteen vuoksi, mutta aion avata sen uudelleen pian. Minkälaisia COVID-19-opasteita minun kannattaa käyttää tiedottaakseni asiakkaille tästä?

V: Jos suljit yrityksesi tilapäisesti, olet muuttanut aukioloaikojasi tai aiot käynnistää toimintasi uudelleen lähiaikoina, pidä asiakkaasi ajan tasalla tilanteesta. Voit esimerkiksi laittaa tiedot esille isoon COVID-19-julisteeseen liikkeesi ikkunassa tai ilmoittaa jälleenavaamisesta suurella banderollilla sen ulkopuolella.

K. Tilanne koko maailmassa vaikuttaa tällä hetkellä hiukan epävarmalta. Voinko edelleen tilata tuotteita ja saada ne toimitettua tavalliseen tapaan?

V. Vistaprintin palvelut toimivat normaaliin tapaan ympäri maailmaa, ja tiimimme työskentelevät yhdessä toimituksesta vastaavien yhteistyökumppaniemme kanssa ripeän ja turvallisen toimituksen takaamiseksi.

K. Ovatko Vistaprintin asiakkaat kohdanneet koronavirukseen liittyviä katkoksia yrityksen palveluissa? 

V. Tähän mennessä koronavirustilanteella ei ole ollut juuri lainkaan vaikutusta asiakkaillemme tarjottuihin palveluihin.