VIESTI ASIAKKAILLEMME

Ymmärrämme hyvin, että meneillään on huolestuttava ja ennen kokematon  ajanjakso meille kaikille – erityisesti pienyritysten yhteisölle. Haluamme tästä syystä sinun tietävän, että toimintamme jatkuu normaalisti samalla, kun huolehdimme työntekijöidemme turvallisuudesta. 

Löydät alta tietoja – päivityksiä, usein kysyttyjä kysymyksiä sekä muita resursseja – joista saattaa olla sinulle apua. Kuulisimme myös mielellämme, millainen oma tilanteesi on. Tästä syystä olemme sisällyttäneet mukaan eri tapoja, joilla voit olla yhteydessä meihin ja muihin kaltaisiisi yrittäjiin. 

Kyseessä on vaikeasti ennustettavissa oleva ja jatkuvasti muuttuva tilanne. Teemme parhaamme voidaksemme tukea sinua jatkossakin, ja pidämme sinut jatkuvasti ajan tasalla tapahtumista.

Ja kuten aina: kiitos, että olet kanta-asiakkaamme!

Pidä huolta itsestäsi.

Vistaprint-tiimi

Koronavirus: usein kysytyt kysymykset – asiakasasiakirja

Eri puolilla maailmaa on otettu käyttöön monenlaisia rajoituksia. Voinko yhä tilata tuotteita ja saada ne toimitettuina normaalisti? 

  • Vistaprint-palvelut toimivat edelleenkin ympäri maailmaa, ja kaikki tiimimme työskentelevät normaaliin tapaan toimituksesta vastaavien yhteistyökumppaniemme kanssa varmistaakseen, että kaikki tilaukset toimitetaan perille turvallisesti ja ripeästi.

    Millä tavoin huolehditte työntekijöidenne turvallisuudesta?

  • Tiimimme jäsenten terveys ja turvallisuus ovat ensisijaisia prioriteettejamme. Kuhunkin toimipaikkaamme liittyy paikallisia erityisolosuhteita. Noudatamme hallituksen ohjeistusta ja olemme ryhtyneet konkreettisiin ja aktiivisiin toimiin vähentääksemme työntekijöihimme kohdistuvaa tartuntariskiä sekä ulkoisten tekijöiden osalta että tiimin sisällä tapahtuvien tartuntojen ehkäisemiseksi. Lisäksi arvioimme jatkuvasti, mitä lisätoimia meidän on mahdollisesti tehtävä huolehtiaksemme työntekijöidemme terveydestä ja turvallisuudesta.
  • Niissä toimipisteissä, joissa tehtävien hoitaminen edellyttää työntekijöiden fyysistä paikallaoloa, olemme tehostaneet puhdistus- ja desinfiointikäytäntöjä ja muita terveyttä edistäviä toimenpiteitä.

    Ovatko Vistaprintin asiakkaat kohdanneet mitään katkoksia palvelussa?

  • Tuotannossamme ei ole ollut lainkaan katkoksia, ja toimitukseen liittyvistä rajoituksista on toistaiseksi aiheutunut vain erittäin minimaalisia ongelmia. Sivustomme pidetään jatkuvasti ajan tasalla mahdollisten toimitukseen liittyvien rajoitusten varalta.

Millaisia vaikutuksia jonkin tuotantolaitoksen ja/tai asiakaspalvelukeskuksen mahdollisella tilapäisellä sulkemisella on?

  • Koska Vistaprint on maailmanlaajuinen yritys, pystymme tarvittaessa siirtämään tuotantoa ja asiakaspalveluita muihin sijainteihin.

Oletatteko, että jakeluketjuunne tulee katkoksia?

  • Meillä ei ole syytä uskoa, että jakeluketjuumme on tulossa katkoksia. Jakeluketjumme on edelleenkin vankka, ja meillä on varastossa raaka-aineita useaksi kuukaudeksi eteenpäin.

Hyödyllisiä resursseja pienyrityksille: https://tem.fi/etusivu